Druk

3 apr

Een week geleden schreef ik mijn laatste bericht. Soms kom ik er gewoon niet aan toe, dan heb ik het te druk. Vandaag eigenlijk ook want ik leid vanavond een counselavond en moet dat nog voorbereiden. Maar de avond vindt bij mij thuis plaats en ik moet het ook nog opruimen hier. Het gedeelte waar ik nu achter de computer zit, ligt vol met knutselspullen. Ik ben al steeds bezig met spullen maken en uitzoeken voor HolyStitch in het weekend van 25 en 26 mei in de oude gevangenis van Leeuwarden.

Dus ik laat alleen een paar plaatjes zien. Ik was twee dagen bij mijn vriendin in Assen en zij houdt net zo van de kringloopwinkel als ik dus we gingen naar Assen, Roden en Vries. Voor ons het ultieme uitstapje.

blauw/paarse sprei

Ik kocht een blauw/paarse sprei waar ik blij mee ben.

paperclip vliegengordijn

paperclip vliegengordijn

Ook vonden we in een winkel een aantal doosjes met paperclips die wat groter zijn dan de paperclips van de Wibra die ik altijd gebruik voor mijn vliegengordijn. Thuis aangekomen ben ik meteen aan de slag gegaan en het gaat net wat sneller dan met het kleinere formaat.

pompons

In Leeuwarden kocht ik vorige week in de opruiming een setje pompon-makers dus maakte ik daar wat van. Ik ben er nog niet over uit of het nou echt veel handiger is dan met een stukje karton werken of gewoon het draadje om je vingers binden.  Ik denk dat ik nog wat moet oefenen.

pompon

Ook maakte ik van een restje karton dat overbleef van de kaarten die ik zelf snijd voor SoulCollage®, een letter met diezelfde mooie groen/blauwe kleur. Het is de lievelingskleur van mijn zus Anouk, vandaar een A.

letter A

En hier dan nog een mooie blauwe vlinder, voor het lentegevoel. De zon schijnt gelukkig maar nu de temperatuur nog.

blauwe vlinder

En dan nu écht opruimen! Ik krijg niet alleen allemaal mensen over de vloer vanavond maar ik ben ook nog eens jarig morgen en dan is een opgeruimd huis ook wel fijn natuurlijk.

7 Reacties to “Druk”

 1. CeeTee online wolwinkel bij 11:01 am #

  Wat leuk dat jij naar Holy Stitch gaat. Dan kom ik vast even kijken. Toen ik nog zelfgemaakte spullen verkocht (nu alleen nog garens) heb ik er ook gestaan, dat was heel bijzonder. Die A vind ik heel mooi, had dat nog nooit zo gezien.

  • blijmetkleur bij 7:13 pm #

   Jammer dat je zelf niet meer op de HolyStitch staat. Maar het zou leuk zijn als je als bezoeker langs komt. Ik sta in cel 101!

 2. anuxara bij 3:57 pm #

  Ha, leuke A! Inderdaad prachtige kleur. Die vlinder komt me heel erg bekend voor. Veel plezier vanavond!

  • blijmetkleur bij 7:14 pm #

   Ja, de avond is goed gegaan. En die A die staat hier te wachten tot je ‘em komt ophalen 😉

 3. petra bij 8:26 pm #

  Een pompoenmaker?? Die heb ik echt nog nooit gezien! Ik doe het idd ook altijd volgens de ouderwetse (en goedkope) methode. Alvast gefeliciteerd en een gezellige dag morgen!

 4. froukjes bij 8:39 am #

  Het gaat ons allemaal zo, druk, druk, druk. Herkenbaar! Ook ik ben dol op kringloopwinkels, in Heerenveen zitten er twee, 1 ook dicht bij Thialf, die vind ik zelf erg leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: