Klaar / Finished

27 jan

granny squares

Vorige week was ik nog bezig met het haken van een kussenhoes, toen dacht ik dat ik het diezelfde dag nog af zou krijgen. Maar dat werd dus vandaag. Omdat ik wat last heb van mijn schouder en nek (teveel haken en achter de PC?) kan ik niet te veel achter elkaar doen. Maar het is nu dan toch klaar en ik vind het lekker vrolijk qua kleur.

Granny Squares kussenhoes

Met mijn kussenhoesje ben ik blij maar met die vergeelde vloer wat minder. Het idee speelt al langer door mijn hoofd om de vloer wit of lichtgrijs te schilderen omdat ik deze kleur niet mooi vind. Maar het is zó veel werk en dan moet alles uit mijn woonkamer. En ik moet goed kunnen luchten omdat die verflucht zo slecht is voor de longen. Ik zal het dus moeten uitstellen tot de lente zodat de ramen dagen achter elkaar open kunnen. Maar ik wil het wel een keer gaan doen!

Is bij jullie de sneeuw ook aan het wegregenen? Ik ga de deur niet uit vandaag, veel te nat.

5 Reacties to “Klaar / Finished”

 1. Anco den Dekker bij 4:47 pm #

  Beste Famke,
  bedankt voor je reactie op de colsjaal. Nee, die sokkenwol kriebelt niet, althans niet bij mij. Ik heb meer hinder van het oranje randje (alhoewel dat 100% acryl is). Het ligt er waarschijnlijk maar net aan waar je gevoelig voor bent —–.
  Leuke blog heb je, ik ben een trouwe lezer!
  Groetjes, Anco

  • blijmetkleur bij 6:14 pm #

   Ja dat is waar, en acryl kan ook irriteren. Ik kwam op jouw blog via Annemarie’s haakblog, ik houd het vanaf nu in de gaten. groetjes!

 2. Susan bij 11:27 am #

  Oh dat ziet er weer kleurrijk en gezellig uit!
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn dromenvanger :).
  Gisteren inderdaad lekker binnen gebleven, maar ik ga nu even de stad in en bij een vriendin op bezoek ;). Het zonnetje schijnt, sneeuw is weg…yesss! Warme groetjes van Susan

 3. vera bij 8:06 pm #

  Hey famke,leuke kleedje heb je gemaakt !!!!! 🙂 🙂 ik ben zelf al vanaf 15 april 2013 bezig om een tweepersoonbeddesprei te haken . En idd het verveelt nooit je heb constant nieuwe kleuren .
  Groetjes vera

  • blijmetkleur bij 10:12 am #

   Zo, een 2-persoonsbeddensprei daar ben je wel even zoet mee. Maar inderdaad is het dan leuk om het met verschillende kleurtjes te doen, anders wordt het zo saai. Succes ermee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: