Thuis / At home

20 nov

Vandaag een rustig dagje thuis. Anna heeft oorpijn en is niet naar school gegaan gisteren en vandaag. Ik had de wekker gezet om 6.45 om te kijken hoe het met haar ging maar toen bleek dat de oorpijn nog niet over was, ben ik weer in bed gekropen en hebben we allebei uitgeslapen. Heerlijk.

Ik moet wel van alles doen, opruimen, een avond voorbereiden die ik donderdag ga leiden, de administratie bijwerken en ik wil alle zomerkleding in een andere kledingkast stoppen zodat ik alleen de winterkleding voor het grijpen heb liggen. Maar tussendoor maak ik wat foto’s van meubels die ik op marktplaats wil zetten en knutsel ik wat aan mijn doppengordijn. Op de foto zie je als je goed kijkt links nog Anna’s voeten in warme pantoffels gestopt.

Er zijn soms momenten dat ik me rot voel dat ik geen baan heb omdat ik epilepsie heb maar op een dag als vandaag ben ik blij dat ik thuis kan zijn met Anna en voor haar kan zorgen. We kletsen, drinken warme thee en straks doen we een spelletje samen. Oh zo belangrijk voor een zieke dochter om dat samen met haar moeder te doen.

3 Reacties to “Thuis / At home”

 1. mama/oma bij 4:34 pm #

  Groot gelijk hoor, sterkte en geniet er van samen!

 2. Susan bij 8:14 am #

  Ik ken dat gevoel, ik ben ook thuis omdat ik een aantal jaren geleden een beroerte heb gehad en gewoonweg mijn energie heel hard nodig heb om thuis de boel te doen.
  Maar ik voel me nu niet meer schuldig hoor, want we hebben allemaal een taak in ons leven. Jij kunt met jouw kwaliteiten weer anderen blij maken en dat hoeft heus niet via een baan te zijn.
  Ik hoop dat je workshops aanslaan of in ieder geval dat je mensen kunt helpen met de SoulCollage workshops en daarnaast met jouw kleurrijke creaties :D.
  Warme groetjes en knuffels van Susan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: