Koninginnedag

1 mei

De koninginnedag gisteren was een geslaagde dag. Anna en ik zijn om 5 uur opgestaan en om 6 uur zaten we met ons kleed op onze gereserveerde plek. We hadden de stoep op zaterdagavond al afgeplakt en voor de zekerheid op zondag nog met krijt bewerkt. Nadat we aangekomen waren ben ik nog een paar keer met de fiets op en neer gegaan om wat extra tassen en een thermoskan met thee te halen. Dat is het fijne van het wonen in de binnenstad. In twee minuten ben je thuis.

En wat hebben we allemaal een geluk gehad met het weer! Het was een stralende dag met alleen maar zon en het was lekker warm. Héél warm dus we moesten al snel thuis gaan omkleden en gaan insmeren. Stom genoeg heb ik alleen mijn gezicht goed ingesmeerd maar mijn armen waren al verbrand voor ik er aan dacht.

De verkoop ging best goed. We hebben samen € 90,- verdiend, dat is toch behoorlijk wat. Bij Anna ging vooral het speelgoed weg en bij mij veel kleding en nog wat huishoudelijke spullen. Ik had wel veel kralen en zelfgemaakte kettingen en sleutelhangers meegenomen maar het is lastig om het voor een redelijke prijs te verkopen. Er zit zoveel werk in dat ik het niet voor 20 cent wegdoe. Daar is de vrijmarkt dan toch niet zo geschikt voor.

Ik heb voor mezelf een paar kledingstukken gekocht en drie National Geographics voor de SoulCollagekaarten maar verder heb ik me ingehouden. Oh ja, een groene zoutstrooier van hout. Niet dat ik hem nodig heb maar ik kon hem niet laten liggen. Wie weet sta ik daar volgend jaar ook weer mee op de markt. En zo recyclen we wat af met z’n allen op 30 april.

zoutmolen

Al met al was het een heerlijke koninginnedag en een heel goed begin van deze vakantieweek.

Eén reactie to “Koninginnedag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: