Kleur in de Intratuin

26 mrt

Gisteren was het mooi weer en ik wilde een stukje fietsen. Anna heeft een nieuwe camera dus het leek me leuk om op zoek te gaan naar pasgeboren lammetjes in de wei. Omdat het toch wat frisser was dan we dachten en we daar niet goed op gekleed waren zijn we naar de Intratuin gegaan. Dat is maar een klein stukje fietsen en je komt dan door Huizum Dorp, een heel leuk stukje Leeuwarden.

We waren niet de enigen die op dit idee kwamen bleek bij aankomst, wat een drukte was het daar! Het bleek een enorme winkel met van alles voor de tuin zoals planten, kruiden, potten en tuinaccessoires. Maar daarnaast is het ook een soort woonwinkel met van alles voor binnenshuis. Op de dierenafdeling ging Anna aan de slag met haar camera en bleef fotograferen tot aan het eind van de winkel. Hier een aantal van de meest kleurrijke foto’ s die ze heeft gemaakt:

oranje goudvissen

*

plastic tuinslippers

*

glazen potten

*

gekleurd aardewerk

*

letters van hout

*

kussens

*

blauw bord

*

bloemen

*

prachtige kruk

Mooie dingen allemaal in prachtige kleuren. En wat een mooie foto’ s  Anna!

boodschappenkar

Aangekomen bij de kassa leek de economische crisis bij de meeste mensen geen rol te spelen in de Intratuin. Het leek werkelijk wel of ze halve tuinen hadden aangeschaft, zó vol geladen waren de karren. Ik snap het wel, dit lenteweer maakt dat je zin krijgt om je tuin of balkon op te leuken.

Wij hielden het bij drie sla-plantjes voor ons vensterbanktuintje, een klein cadeautje voor Anna’s jarige vriendin en een kunstbloemetje voor thuis in een vaasje. Niet van echt te onderscheiden, toch?

kunstroos, nét echt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: